INTERIEURADVIES

Linda Pape werkt met een grote diversiteit aan woonproducten, styling, meubels en interieurmerken. Haar internationale werkervaring heeft ervoor gezorgd dat zij beschikt over een breed internationaal netwerk aan specialisten en designers. De projecten kenmerken zich door hun warme, persoonlijke sfeer. Er wordt bij voorkeur gewerkt met natuurlijke, krachtige materialen, met gevoel voor kwaliteit en uitstraling.

Iedere ruimte en ieder interieur heeft zijn eigen kracht en uitdaging. Linda Pape brengt graag uw behoeftes en wensen in kaart, en zorgt voor een uniek, passend en uitdagend advies. Voor zowel gezinswoningen als villa’s, van één enkele ruimte tot een compleet pand.

Heeft u behoefte aan een nieuwe blik op uw interieur? Ik bespreek graag uw vraag of wensen met u.


UUR ADVIES

Heeft u behoefte aan een kritische blik op uw interieur? Wilt u een of meerdere praktische vragen over uw indeling beantwoord hebben? Wilt u een second opinion over uw lichtplan? In een uur tijd kijken we samen naar uw grote en kleine woonwensen, krijgt u advies en feedback. Voor ieder interieurvraagstuk een passende oplossing!


INTERIEURADVIES BASIC

Op basis van een uitgebreid intakegesprek, waarbij we uw wensen en vragen in kaart brengen, ontvangt u een moodboard met kleuren, stoffering, materialen en een sfeerbeeld. Daarnaast ontvangt u een plattegrond met een voorstel voor de indeling. De natuurlijke routing, functie van de kamer, maar bovenal het karakter en de sfeer van de ruimte(s) zijn hierbij leidend.


INTERIEURADVIES 3D

Voor veel mensen is het een uitdaging om de verschillende mogelijkheden van een ruimte inzichtelijk te krijgen. Een 3D visualisatie door Linda Pape geeft het potentiële karakter en de sfeer van een woning of woonruimte perfect weer. Een andere kleur, een nieuwe indeling, een doorbraak of juist het plaatsen van een wand; een visualisatie laat u de ongekende mogelijkheden zien, waardoor we samen uw koers nog beter kunnen bepalen.


TOTAALREALISATIE

Heeft u behoefte aan meer dan alleen een advies? Linda Pape neemt u graag de zorg en tijd uit handen voor het plannen en uitvoeren van de inrichting van uw woning of woonruimte. De handen gaan met veel plezier uit de mouwen voor de productie, planning en plaatsing van uw interieur. Van indeling van de ruimtes, het ontwikkelen van een lichtplan, sfeer en uitstraling, tot het afstylen van de ruimtes voor een finishing touch. Binnen dit pakket zorgt Linda Pape ook voor de aankoop en plaatsing van de benodigde woondecoratie en accessoires. Met als resultaat een interieur dat helemaal 'af' is!